skip to Main Content

+31(0)252 - 623 523 info@clubstorage.nl

METROPOOL

Ook Metropool geniet nu van de voordelen die Clubstorage te bieden heeft. In september is de garderobe volledig verdwenen en zijn er kluisjes in de plaats gekomen waar bezoekers zelf hun spullen in kunnen bewaren.

„Mensen moesten soms vooraf in de regen wachten of ze moesten nadien te lang op hun jas wachten. Je wilt niet dat bezoekers met een rotgevoel naar huis gaan.” De Jong geeft toe dat de kluisjes wel wat onpersoonlijk aanvoelen. „Daar spelen we op in door er iemand neer te zetten die je welkom heet.”

De keuze voor kluisjes zorgt er daarnaast voor dat er minder vrijwilligers nodig zijn. „Die zijn op dit moment gewoon moeilijk te vinden”, stelt De Jong. „Er is veel vraag naar horecapersoneel, waardoor snel een baan te vinden is. Gelukkig hebben we in totaal nog zo’n tweehonderd vrijwilligers, maar dit haalt de druk er een beetje af.”

Over de locatie:

Metropool is een pop– en cultureel podium, gelegen in het centrum van Hengelo. Er vinden hier wekelijks diverse optredens plaats op cultureel en muzikaal gebied.
Capaciteit: 1500
Aantal kluisjes: 600

Back To Top